HK Kelt - Ale HFTorslanda HK - IK CelticBacka Skälltorp - HK KeltBaltic - HK KeltHK Kelt - Baltic Visa samtliga referat
Spelare Silly Season
Spelarstatistik Matchstatistik Backar 100-klubben Topplistor
Nya Bilder Gamla Bilder
Tabell div III, IK Celtic Tabell div IV, HK Kelt SHF Handbollsförbundet Väst Besökarstatistik
Logga ut KÅPES inkast Redigera aktiviteter Redigera referat Redigera matchstatistik Redigera tabeller Redigera rykten Lägg till match i databasen Lägg till införtugg Lägg till/Uppdatera spelare
Historia Styrelse Föreningen

Inför matchen!

Medaljstrid

Nu börjar serien sätta sig. topplagen efter RIK har utkristalliserats sig sas. Det handlar bla om Celtic och Kongelf. Kongelf har loosat 2 kamper mot RIK resp HP Kungälv. Kongelf är ett ungt hungrigt lag som tränas av en viss Zigge (ex VF, Heid och några Celticträningar). Det kommer bli åka av i Kultan och då gäller det verkligen att Vi är på tårna och har tanke bakom våra anfall. Träningarna har sett bra ut senaste veckan och stämningen i truppen är på topp. På skadefronten finns inget att rapportera, men dessvärre ser det sämre ut på resefronten. redaktionen tror och hoppas på Celticvinst. 23-21 Bröderna Dy hänger in sista baljan med 45 sek kvar.

Kommentera

2009-11-25 17:01:02 - Bröderna DY
Får se om min långa arm räcker ända från tåget mot Nässjö där jag kommer befinna mig under matchens gång. Hoppas ni tar hem en seger i vilket fall. Jag tror att Varberg sätter en Japan efter pass från Djuret med 22 sekunder kvar.

2009-11-26 15:37:44 - Djuret
Jag tror snarare att jag blir för het och skjuter ett hårt men oriktat skott 3 decimeter över korta krysset istället för att lägga upp passningen i Varbergs nypor. :)

2009-11-26 16:03:38 - José
Jag tror att det blir en jämn match. I slutet får vi straff i ställning ett upp för Kungälvsbestarna. Alla tror att lagets stora stjärna och matchens behållning säkert ska sätta dit den. Men jag lämnar ödmjukt över straffen till någon av de små liven som räcker upp handen och tittar vädjande mot Janne. Straffen missas och efter matchen bjuder KP (enbart)mig på Mcflurry. Alla leksakerna är slut och Celtics unga garde deklarerar gråtande att detta är den värsta dagen sedan Markoolios turnéavslutning. Någon plockar fram sina Pokemonkort och bedrövelsen är snabbt glömd. Så tror jag att det går. Bra fotbolsinsats igår ungdomar!

Sponsorer

IK Celtic

Senaste matchen

2024-03-14, kl. 00:00
Särökometernas HK
24
30
IK Celtic

Målskyttar
John Ekberg
8
Anton Åberg
7
Max Byström
6
Oskar Mattelin
3
Philip Magnusson
2
Filip Dahlgren Strålman
2
Elias Krantz
1
David Wattström
1

Matchreferat saknas

Kommande match

Säsongen slut!
Väl mött nästa säsong

HK Kelt

Senaste matchen

2024-03-05, kl. 00:00
Spindelns BK
25
27
HK Kelt

Målskyttar
Viggo Mårtensson
7
Johan Lindskog
5
Fredrik Bentzel
5
Max Fredriksson
4
Robert Linder Blomberg
2
Chris O Reilly
1
Kevin Thai
1
Linus Strandberg
1
Rickard Axén
1

Matchreferat saknas

Kommande match

Säsongen slut!
Väl mött nästa säsong